Återbäring - Hur du får pengar tillbaka

Vid de tillfällen då en butik du vill shoppa i online saknar rabattkod eller kampanj kan du istället se om det finns återbäring du kan ta del av. Återbäring är pengar du får tillbaka efter ditt köp, man kan även kalla det för retro-aktiv rabatt.

Där finns några att välja på och nedan listade är säkra och bra att använda.

Något som är viktigt att tänka på vid användning av återbäringssidor är att deras spårning kan krocka med det som används på rabattkodssidor. För att undvika att det händer bör du rensa din cache i webbläsaren efter att du har använt rabattkodssidor och även undvika att klicka runt på andra sidor emellan återbäringssidan och ditt köp i butiken. Du bör ej heller kombinera rabattkoder med återbäring om inte rabattkoden listats hos återbäringssidan.

Så för att spara så mycket pengar du kan på din shopping online kan du väga återbäringen mot eventuella rabattkoder som finns vid tillfället av ditt köp. Ibland ger det mer med en rabattkod och ibland ger det mer att ta del av återbäring (rabatter som ej kräver rabattkod går däremot alltid att kombinera med återbäring).

Återbäringssidor